Hoofdmenu

Wegwijs in Multimedia
 

Verkoop

Totaalpakket

Wanneer u een aankoop van een apparaat wilt doen gaan wij eerst met u in overleg over uw wensen. Op basis van het gesprek zoeken wij voor uw een apparaat dat bij uw gebruik en budget past. Vervolgens kunt u ook de computer, printer, telefoon enzovoorts laten installeren door ons. Wij bieden u dan een voordelig totaalpakket. Natuurlijk kunt u achteraf ook bij ons terecht met vragen of problemen.

U bent na afgifte van ons advies niet verplicht het apparaat bij ons af te nemen, maar wij brengen dan wel advieskosten in rekening. Als u het apparaat wel via ons koopt vervallen de advieskosten.

Tweedehands laptops en computers

Wij verkopen niet alleen nieuwe apparatuur, maar wij hebben ook vaak tweede kans computers en laptops in de aanbieding. Deze worden uitvoerig gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd. U krijgt op die manier een goede computer voor weinig geld.

Social Computers & Educatie vindt het belangrijk dat u goed met uw aangekochte apparaat overweg kunt. Daarom krijgt u bij alle aankopen via ons een duidelijke uitleg over de werking. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid dat, wanneer u achteraf vragen heeft, u contact met ons op kunt nemen. 

Wij werken niet met een voorraad en bestellen alles op basis van de wensen van een klant, maar bieden toch concurrenende prijzen, want natuurlijk is de prijs ook een belangrijke factor.

Wij vinden het belangrijk dat u ook na de koop bij ons terecht kunt met vragen en problemen.
U kunt ons daarom altijd gratis bellen of e-mailen als u een product bij ons heeft gekocht.


Randapparatuur, accessoires en software

Bij Social Computers & Educatie kunt u ook randapparatuur, zoals printers, scanners en externe harde schijven bestellen. Alvorens u de bestelling plaatst ontvangt u van ons een aankoopadvies op basis van uw wensen en eisen.

Voor losse accessoires zoals inktpatronen, papier, usbsticks, kabels enzovoorts kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt het bestelde product bij ons afhalen of wij bezorgen het bij u thuis.

Wij adviseren u te allen tijde legale software op uw apparaat te installeren. U krijgt dan altijd de laatste nieuwe updates en die zorgen ervoor dat de software stabiel en snel blijft werken.

Vindt u de software te duur dan zijn er voldoende gratis varianten op de bekende programma's, zoals office en photoshop. Wij kunnen u hierover ook adviseren.


Installatie van uw apparaat

Heeft u een apparaat niet bij ons gekocht, maar heeft u toch hulp nodig bij installatie? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Wij spreken dan een prijs af, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij installeren alles wat u nodig heeft (exclusief aankoopkosten software / u levert eigen legale software aan) om de apparatuur goed te kunnen gebruiken.. Ook de service achteraf is heel belangrijk, want wij willen niet dat u met vragen blijft zitten.

Wij zijn voordeliger als de meeste grote computerbedrijven en de aftersales zijn ons sterke punt. Heeft u achteraf vragen bel of mail ons gerust.


Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.

van Sonsbeecklaan 38, 6191JM Beek
+31(0)6 - 47 76 35 97
info@socialcomputers.nl

Volg ons op facebook
Volg ons op instagram

Wij werken uitsluitend op afspraak!
U kunt ons telefonisch bereiken op onderstaande tijden.

Ma - Vr 17:00 - 21:00
Za 09:30 - 14:00

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Bestelinformatie

KvK nr: 6488 3183
BTW nr: NL001818506B38