Educatie

Social Computers & Educatie verzorgt trainingen voor individuen en (kleine) groepen op gebied van computer, laptop, tablet en smartphone. Ook maken wij handleidingen voor mensen die een naslagwerk willen hebben over het gebruik van een computerprogramma of bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie.

Cursussen en workshops

De trainingen die Social Computers & Educatie verzorgt zijn maatwerk. Op basis van de wensen van de klant wordt een programma opgesteld wat aansluit bij de leerbehoefte. De cursussen van ons zijn nagenoeg allemaal zelf, op maat ontwikkeld. Daar wij een didactische achtergrond hebben kunnen wij ook door middel van diverse scholingstechnieken mensen op een duidelijke manier iets uitleggen.

Het is mogelijk om per uur een cursus te volgen of we maken een pakket op maat voor u en/of uw vrienden, kennissen, vereniging of bedrijf.

Wij kunnen voor bijna alle computeronderwerpen cursussen verzorgen. Een greep uit onze cursussen

  • Microsoft Office 365 en 2016 (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)
  • Windows 8(.1) en 10
  • iOS (iPad)
  • OSX (Macbook)
  • Social Media (Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram)
  • Whatsapp
  • Android tablets en smartphones
  • Internetbankieren

Staat de cursus die u graag wilt volgen hierboven niet tussen neem dan gerust contact met ons op en wij zullen kijken naar de mogelijkheid om een cursus te maken.

Handleidingen

Heeft u vragen over het computergebruik, wilt u uitleg op papier (of digitaal) over de werking van een apparaat of programma? Bij ons kunt u terecht voor handleidingen die op maat zijn gemaakt. Handleidingen over het bedienen van de televisie tot de werking van een specifiek computerprogramma. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met behulp van afbeeldingen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er een handleiding voor schrijven.

De prijzen voor de cursussen en handleidingen zijn maatwerk en afhankelijk van een aantal factoren, zoals frequentie, onderwerp, aantal deelnemers en locatie.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Klik hier voor de prijslijst van onze diensten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.