Hoofdmenu

Wegwijs in Multimedia
 

Aankoopadvies

Wilt u advies over welk apparaat het beste bij uw wensen en eisen past dan kan Social Computers & Educatie voor u een advies op maat maken.

Hoe werkt het?

Wanneer u een product wilt kopen, zoals een computer, tablet of accessoire neemt u contact op met Social Computers & Educatie. Wij brengen een offerte uit voor een adviesgesprek. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte zullen wij contact met u opnemen om informatie te verzamelen voor formuleren van een advies. Deze informatieverzameling kan bij u thuis, bij ons, per telefoon of e-mail. Op basis van de informatie die wij op basis van ons contact krijgen zullen wij u een of meerdere voorstellen doen voor producten die bij uw wensen en eisen passen. U kunt vervolgens zelf kiezen of u het geadviseerde bij ons koopt of bij een leverancier van uw keus.

Wanneer u het geadviseerde product via ons koopt vervallen de advieskosten. Ook kunnen wij voor u hetgeen u heeft gekocht, al dan niet bij ons, door ons laten installeren. Hiervoor maken wij een offerte op maat, maar om een indicatie van de prijzen te krijgen adviseren wij u om naar onze prijslijst te kijken. Deze hebben wij zo transparant mogelijk opgesteld, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Abonnementen

Social Computers & Educatie kan u ook helpen bij het zoeken naar een geschikt (mobiele) telefonieabonnement of tv / telefoon / internetabonnement (alles-in-1). Wij helpen u dan met het aanvragen van het gekozen abonnement bij de provider. 

Indien u wenst kunnen wij ook het netwerk, de (mobiele) telefoon en/of de televisie voor u installeren.

van Sonsbeecklaan 38, 6191JM Beek
+31(0)6 - 47 76 35 97
info@socialcomputers.nl

Volg ons op facebook
Volg ons op instagram

Wij werken uitsluitend op afspraak!
U kunt ons telefonisch bereiken op onderstaande tijden.

Ma - Vr 17:00 - 21:00
Za 09:30 - 14:00

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Bestelinformatie

KvK nr: 6488 3183
BTW nr: NL001818506B38