Hoofdmenu

Wegwijs in Multimedia
 

Bestelinformatie

Plaatst u een bestelling bij ons? Dan mag u van ons goede service verwachten. Lees hieronder de informatie over het plaatsen van een bestelling bij Social Computers & Educatie.
 
Inktpatronen en toners
De levertijd van inktpatronen en toners is meestal één tot maximaal drie werkdagen.

U kunt er voor kiezen uw bestelling in Beek op te halen op een afgesproken moment.
Ook kunt u er voor kiezen om de bestelling gratis te laten bezorgen indien u in de Westelijke Mijnstreek woont.
Indien u buiten de Westelijke Mijnstreek woont brengen wij bezorgkosten in rekening.
Tot € 75,00 zijn de bezorgkosten € 3,50 buiten de Westelijke Mijnstreek. Bestelt u voor meer dan € 75,00? Dan is de bezorging gratis in heel Nederland.

Computerhardware- en software
Indien wij computerhardware en/of -software, randapparatuur en andere multimediapparaten leveren ontvangt u van ons altijd een vrijblijvende prijsopgave en verwachte leverdatum. Indien u hiermee akkoord gaat leveren wij de computer, normaliter binnen 7 dagen. Indien dit niet haalbaar is laten wij u dit zo snel mogelijk weten.
Daar wij een klein bedrijf zijn werken wij niet met een voorraad. Wanneer een computer of randapparatuur wordt besteld geldt de garantiedatum die op de factuur van de leverancier aan ons staat. 

Betalen
Indien u akkoord gaat met de bestelling ontvangt u van ons een factuur en een iDeal-betaallink. U kunt de bestelling via deze weg betalen of contant bij ophalen of levering (in Beek, Stein of Sittard-Geleen). De betaaltermijn is 14 dagen. Wij vragen u binnen deze termijn te betalen. Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen.

Garantie

Op de inktpatronen en toners zit standaard 1 jaar garantie op uitdroging en wij garanderen dat ze werken in uw printer (mits de juiste inktpatronen of toners worden besteld). 

Op de computerhardware zit, indien anders vermeld, 2 jaar fabrieksgarantie. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie zullen wij u hiermee helpen. Indien voorradig ontvangt u van ons een tijdelijk vervangend apparaat, zoals een leenlaptop. Op accu's in apparaten zit maar 1 jaar garantie.

Op zakelijke hardware bestellingen zit 1 jaar garantie. De zakelijke bestellingen vallen niet onder het consumentenrecht.

 

 

van Sonsbeecklaan 38, 6191JM Beek
+31(0)6 - 47 76 35 97
info@socialcomputers.nl

Volg ons op facebook
Volg ons op instagram

Wij werken uitsluitend op afspraak!
U kunt ons telefonisch bereiken op onderstaande tijden.

Ma - Vr 17:00 - 21:00
Za 09:30 - 14:00

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Bestelinformatie

KvK nr: 6488 3183
BTW nr: NL001818506B38