Verenigingsactie

Social Computers & Educatie draagt het verenigingsleven graag een warm hart toe. Om een win-win-situatie te creëren heeft SC&E een verenigingsactie bedacht voor Social Computers & Educatie en InktpatroonLEEG.nl.

Info voor verenigingsleden

Als u gebruik wilt maken van de verenigingsactie en uw vereniging of stichting wilt steunen kan dat op twee manieren.

Voordeel via Social Computers & Educatie:

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van SC&E, zoals het aankoopadvies, het volgen van een cursus, of het (her)installeren van aan laptop ontvangt u 7,5% korting op het totaalbedrag. Tevens gaat een percentage van het bedrag naar uw vereniging / stichting. (Aankoop van hardware en software zijn uitgesloten van deze actie.)
De korting voor de leden geldt niet op acties, maar het percentage wat de vereniging krijgt wordt wel gegeven.

Voordeel via InktpatroonLEEG.nl:

Koopt u huismerk inktpatronen en/of -toners op InktpatroonLEEG.nl, dan ontvangt uw vereniging/stichting een bijdrage per verkochte inktpatroon/toner of multipack (2 of meer in een set). Bij besteding van € 50,00 of meer ontvangt u zelf ook € 1,50 extra korting.

Vul de verenigings-/stichtingscode tijdens het afrekenen in bij ‘Aantekeningen en speciale verzoeken’. Is uw bestelling, exclusief verzendkosten, € 50,00 of hoger? Vul de code dan ook in bij ‘Waardebon’. U ontvangt dan meteen de korting.

 

Info voor verenigigingen

De verenigingsactie kan door alle verenigingen en stichtingen worden omarmd op de verenigingen uit Beek LB na. Dit in verband met belangenverstrengeling tussen de eigenaar van SC&E en zijn andere werkgever. Dus verenigingen en stichtingen van buiten Beek bel of email gerust om deel te nemen aan de verenigignsactie.

Hieronder kunt u de voorwaarden downloaden voor de verenigingsacties.

Voorwaarden en uitleg verenigingsactie Social Computers & Educatie.

Voorwaarden en uitleg verenigingsactie InktpatroonLEEG.nl.

 

Deelnemen aan de verenigingsactie

Wilt u met uw vereniging of stichting deelnemen aan de verenigingsactie neem dan contact op Social Computers & Educatie.

Dit kunt u doen via de contactpagina.