Over Social Computers & Educatie

Social Computers & Educatie is een jong bedrijf opgericht door Tom Eijkelenberg met als doel de digitale wereld voor iedereen toegankelijk te maken. Door een persoonlijke service te bieden die aansluit op de wens van de klant proberen wij het computergebruik laagdrempelig te maken. Door onze didactische ervaring in het onderwijs en met het geven van cursussen en workshops kunnen wij iedereen snel helpen met het eigen maken van moderne media.

Onze belangrijkste kernwaarden zijn:
Persoonlijke en flexibele service, deskundig advies op maat, open en eerlijk, duidelijke uitleg en tijd nemen voor de klant. Dit op basis van een didactische achtergrond.

Achtergrondinformatie

Social Computers & Educatie werkt samen met bedrijven in de branch om zo van en met elkaar te leren om de klant beter van dienst te kunnen zijn.

Uw adviseur

Tom
 

Tom Eijkelenberg

Eigenaar - Uw adviseur

Ik sta klaar om u te helpen met al uw ICT-vragen en -problemen. Tevens verzorg ik cursussen op maat, individueel of voor groepen. Door mijn studie aan de Pabo en de cursussen informatica die ik heb verzorgd voor studenten en docenten op Fontys Hogeschool heb ik geleerd om mensen op meerdere, interactieve en uitdagende manieren iets aan te leren. Door in te spelen op de vragen, wensen, ervaring en interesses van de cursisten kan ik op een laagdrempelige manier lesstof overbrengen, zodat deze ook makkelijk eigen gemaakt wordt. Ik verdiep me al sinds jaar en dag in alles wat met multimedia te maken heeft. Dit is mijn grootste hobby. Deze hobby is nu uitgegroeid tot een eigen bedrijf dat ik naast mijn huidige baan heb opgezet. Ik vind het fijn om mensen te helpen met hun vragen en problemen en wil een zo goed mogelijke service bieden aan mijn klanten. Hiermee wil ik mij onderscheiden ten opzichte van andere computerbedrijven.